dilluns, 12 de març del 2007

La Nocilla Negra, gran debat popular!

Tots, qui més qui menys, hem menjat nocilla, sobretot negra, a la seva infància ( i no tant infància ;) ) ...

Ara bé, i això ho dedico a un grup d'amigues de la feina i a algunes de les seves parelles ... us heu fixat en que la nocilla negra que està sola en el seu potet no és igual que la nocilla negra que comparteix pis amb la blanca?

La negra independent és molt més bona que l'altra. En canvi, la del pot mixte està contaminada, i per tant, és més dolça i lletosa que l'altra! No té, en absolut, el mateix gust!

Us hi havíeu fixat o només és cosa d'uns/es quants/tes enganxats a aquest producte tan clàssic?? o es tracta d'un trastorn del gust provocat per tant de consum de nocilla??

...

3 comentaris:

el yeti ha dit...

Hola Namaste, vaja!!! jo em dono per al.ludit amb aquest tema, i no es per res, per que als meus 33 anyets, soc un adicte a la Nocilla, cada dia despres de dinar, una o dos llesquetes de pa amb nocilla.....aixi es clar que vaig fent panxeta....
Tornat al tema en questió, l´unica, l´autentica, l´increible i meravellosa Nocilla, es la NEGRA, i no soc racista, pero en la de dos colors, la blanca, intoxica l´altre, li fa perdre l´essencia de l´autentica...ummmmm
passat pel LIDL, que ara tenen unes nocilles de 650 grs. ....
una abraçada

Anònim ha dit...

Holaa! I tant la nocilla negra no té ni punt de comparació amb la blanca, i quan estan barrejades al mateix pot l'hi fa canviar molt el gust!
Només dir que durant la meva infància i ara també, quan menjo nocilla d'un pot amb negra i blanca, indiscutiblement només agafo la negra i no es per discriminar però clar el paladar ho demana...mm.jej
petons i ja sabeu a menjar nocilla a totes hores

Anònim ha dit...

Importantíssim i fonamental debat.

Sense cap mena de dubte la nocilla negra es la nocilla de veritat i la blanca un trist sucedani "light".

També es cert que la negra queda contaminada en presència de la seva germana "light" per raons obscures que desconeixem.

Com també opino que la nocilla (negra, of course) s'ha de menjar sempre en forma de sandvit de pà bimbo (o similar).

I ja finalment, per fomentar la polèmica, diré que penso que la Nutella se SUPERIOR a la nocilla (negra)

Records